default-image

Ισόπαλο χωρίς γκολ το Ξάνθη-Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο χωρίς γκολ το Ξάνθη-Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει τον τρόπο να μην τρώει γκολ αλλά και μπόλικη τύχη η Ξάνθη. Οι Ακρίτες είδαν τον Τουράμ να σπαταλάει αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες και την Κέρκυρα να της… χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Να 'ναι καλά ο Τουράμ! Ο επιθετικός της Κέρκυρας σπατάλησε τις σπουδαίες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και χάρισε ουσιαστικά τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην Ξάνθη. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι αλλά σε κακή ημέρα ο Βραζιλιάνος επιθετικός που είχε δοκάρι και μερικές ακόμη μεγάλες φάσεις να σκοράρει, κατώτεροι των περιστάσεων οι γηπεδούχοι που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιον μεγάλο κίνδυνο μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη.

Το παιχνίδι κύλησε στα πρώτα λεπτά όπως το περιμέναμε. Η Ξάνθη είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Κέρκυρας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ποντάροντας στην ταχύτητα των Τουράμ, Κόντου και Εσπτάιν.

Μετά το πέρας του πρώτου 20λεπτου, η Κέρκυρα πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 23', οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Κόντος έστρωσε στον Τουράμ έξω από την περιοχή, ο οποίος έκανε μια προσποίηση και στη συνέχεια σούταρε δυνατά αλλά ο Ζίφκοβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Λάζιτς, ωστόσο ο Νεοφυτιάδης έδειξε σωστά «παίζετε» και στο 38' η Κέρκυρα είχε μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Έπειτα από νέα εξαιρετική συνεργασία, ο Τουράμ έγινε κάτοχος της μπάλα μέσα στην περιοχή, ρόλαρε στον Λισγάρα και πλάσαρε αλλά το αριστερό δοκάρι του στέρησε ένα όμορφο τέρμα!

Το δεύτερο μέρος ήταν… καρμπόν με το πρώτο! Τα πρώτα λεπτά πέρασαν χωρίς να υπάρξει κάτι το αξιοσημείωτο, ωστόσο αυτή τη φορά η Ξάνθη απείλησε πρώτη. Στο 63ο λεπτό ο Λάζιτς έκανε ωραία κάθετη στον Γιουνές αλλά το διαγώνιο σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή δεν ήταν αρκετά δυνατό για να δυσκολέψει τον Κουτζαβασίλη που μπλόκαρε τη μπάλα. Δέκα λεπτά μετά δε, ο Τουράμ έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία! Ο Σπίνουλας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Βραζιλιάνος ήταν ολομόναχος στη μικρή περιοχή αλλά κατάφερε να μην βρει εστία με κεφαλιά!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, καθώς στα υπόλοιπα είκοσι λεπτά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο με το 0-0 να μένει φυσιολογικά μέχρι το φινάλε.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72' Ορφανίδης), Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο (55' Τριάδης), Καμαρά, Γιουνές (80' Ράνος).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (80' Ντουαλά), Σπίνουλας, Κόντος (90'+2 Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (67' Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News