default-image

Με τη βοήθεια του Θεού στη μάχη της ανόδου ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με τη βοήθεια του Θεού στη μάχη της ανόδου ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για τον ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο αγιασμός της ομάδας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Γιώργης Χατζάκης, ο οποίος μετά την τέλεση του αγιασμού είπες στους παρευρισκόμενους:  «Εύχομαι και η νέα χρονιά, να σας βρει με την άνοδο. Να έχετε υγεία για να πετύχετε το στόχο σας. Καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι της Δευτέρας. Να σέβεστε τον ιδρώτα σας και να τιμάτε την ασπίδα! (σ.σ το σήμα του ΟΦΗ)».

Στον αγιασμό του ΟΦΗ, βρέθηκε και η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ ( Κ19) η οποία και θα αγωνιστεί στον αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.

Παρούσα ήταν σύσσωμη η διοίκηση τη ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Μυλωνάκης, Αποστολάκης, Ζερβάκης), ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο μέτοχος Βασίλης Ζηδιανάκης, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Αντωνακάκης-Βαρβεράκης) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου (Κουτεντάκης).

Ο ΟΦΗ πήρε την ευλογία του Θεού και ξεκινάει με φιλοδοξίες για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, με στόχο να επιστρέψει στην θέση που ιστορικά ανήκει. Την μεγάλη κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News