Αθλητισμός

Εννιά γκολ ο Εργοτέλης υπό το βλέμμα Ουσταμπασίδη

Παρουσία του νέου προπονητή Νίκου Ουσταμπασίδη πραγματοποιήθηκε το σημερινό φιλικό του Εργοτέλη με αντίπαλο τον ΠΑΝΟΜ στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα των Μαλίων και έφτασαν άνετα στη νίκη με 9-0. Ο Πόι άνοιξε το σκορ στο 22', ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Καλέ (30'), Καρράς (33'), Καϊμακαμούδης (35'), Λυδάκης (55'), Κοιλιάρας (70', 77') και Μανουσάκης (71', 80').

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέστρεψε στη δράση μετά από καιρό ο Λεάλ, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα μισάωρο και από το επόμενο παιχνίδι αναμένεται να είναι στη διάθεση του κ. Ουσταμασίδη.

Οι παίκτες του Εργοτέλη θα έχουν ρεπό το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα το πρωί θα επιστρέψουν στη δράση.  

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α' Ημίχρονο: Βασιλειάδης, Καρράς, Σηφάκης, Τζανής, Τσουμάγκας, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Πόι, Καλέ, Καϊμακαμούδης, Κατσικοκέρης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β' Ημίχρονο: Χανιωτάκης, Καρράς (60' Λεάλ), Κολόκας, Δημήτρης, Πολυχρονάκης, Ρουσάκης, Μισέλ, Μπερουασβίλι, Λυδάκης, Κοιλιάρας, Μανουσάκης.

ΠΑΝΟΜ: Ι. Φανουράκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Σ. Φανουράκης, Ντούριτς, Κοκκινάκης, Μπλεμένος, Συσκάκης, Φερζάι, Λυράκης.

Έπαιξαν και οι: Ζαχαριάδης, Μυλάκης, Ρεμπελάκης, Μπελιβανάκης και Αργυρός.

Σχόλια