default-image

Παντελάκης: Το ματς με τον ΟΦΗ θα κριθεί στη δύναμη

Ποδόσφαιρο
Παντελάκης: Το ματς με τον ΟΦΗ θα κριθεί στη δύναμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιχνίδι της Δευτέρας (17:00 ΚΡΗΤΗ TV) με τον ΟΦΗ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Κισσαμικό με τον Νώντα Παντελάκη που ήταν από τους κορυφαίους, να θέλει εμφάνιση ανάλογη με το παιχνίδι κόντρα στις Σέρρες.

 «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πολύ στη δύναμη και πιστεύω ότι θα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο» είπε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο τόνισε: «Μετά από πολύ καιρό, πολλές προπονήσεις και πολλά φιλικά παίξαμε το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Ήμασταν πολύ καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και κάναμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε την κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθροί, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά καταφέραμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις μπροστά μέχρι που κάναμε και το 0-2.

Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και όπως είπαν και οι δύο προπονητές το Κύπελλο είναι ένας άλλος θεσμός, κοιτάμε στο πρωτάθλημα να ξεκινήσουμε θετικά. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News