Αθλητισμός

Εξετάσεις στην καρδιά ο Πασιένσια

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό με τα σοβαρά... εξωποδοσφαιρικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς ποδοσφαιριστές του. Μετά τους Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι και Ολαϊτάν, αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας Γκονσάλο Πασιένσια.

Όπως προκύπτει από πορτογαλικές πηγές, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από τον Ολυμπιακό, ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε καρδιολογικό έλεγχο μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα μάλιστα με τους συμπατριώτες του, το πρόβλημα δεν είναι κάτι ξαφνικό αλλά χρόνιο και για το οποίο είναι ενημερωμένοι τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Πόρτο, λόγος για τον οποίο ο νεαρός φορ βρίσκεται άλλωστε υπό σταθερή ιατρική παρακολούθηση!

Πλέον, με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί και τα οποία θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες. Αποτελέσματα που δεν αποκλείεται να καθορίσουν όχι απλά το μέλλον του στον Ολυμπιακό αλλά πιθανώς και αυτό της καριέρας του.

Πηγή: sdna.gr

Σχόλια