default-image

Στις καθυστερήσεις κέρδισε ο Αστέρας τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Στις καθυστερήσεις κέρδισε ο Αστέρας τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισοδιακό παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Βέροια, για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σταύρος Τσουκαλάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 95' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, από πάσα του Κώτσιρα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Αρκάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά κακό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά μέχρι εκεί. Μόνο μια κεφαλιά του Ιωαννίδη και ένα σουτ του Δημούτσου, που δεν προκάλεσαν ανησυχία στον Καντιμοίρη. Από τη μεριά της η Βέροια παρατάχθηκε με κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς, να μην δεχτεί γκολ κι ό,τι προκύψει στην αντεπίθεση.

Η εικόνα των γηπεδούχων δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Ελευθερόπουλο να προχωρά σε διπλή αλλαγή στο 58', ρίχνοντας στο ματς Τσουκαλά και Τσιλιανίδη. Πάλι μια από τα ίδια για τους Αρκάδες, με τους "κυανέρυθρους" του Θωμά Γράφα να κρατούν με ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Τσιλιανίδης), Χαμντανί, Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Φαρίνια (58' Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Σισοκό (75' Καλί), Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Αρσε (67' Μπαλάφας), Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι (56' Μαλόν Αραγονές), Σισίνιο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News