default-image

Καταγγέλλει φραστική επίθεση ο Παράσχος

Αθλητισμός
Καταγγέλλει φραστική επίθεση ο Παράσχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν την έναρξη του -χθεσινού- αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πλατανιά, όπως καταγγέλλει ο τεχνικός των Χανιωτών, Γιώργος Παράσχος.

Ο 64χρονος προπονητής, σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστηρίζει , δέχτηκε αναίτια, φραστική επίθεση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος τον αποκάλεσε «καραγκιόζη και νούμερο»!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος είπε: «Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ. Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί ''καραγκιόζη και νούμερο''. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που, μάλιστα, εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός.

Είναι κρίμα, γιατί, αν μη τι άλλο, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό».

Ζητάει ανάκληση ο Καραπαπάς

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε άμεσα στις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου για φραστική επίθεση.

Το post του Καραπαπά στο Facebook: "Έμαθα από το γνωστό σάιτ βόθρο ότι ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του Ολυμπιακού) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει λοιπόν ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News