default-image

Νίκη του Ατρομήτου επί του Παναιτωλικού με Μπάγκα

Αθλητισμός
Νίκη του Ατρομήτου επί του Παναιτωλικού με Μπάγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέτριο πρώτο μέρος στο Περιστέρι, με ελάχιστες καλές φάσεις. Η καλύτερη στιγμή καταγράφηκε στο 7ο λεπτό, όταν ο Μπίτολο με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε τον Λημνιό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κριστιάνο, έκανε το σουτ, με τον Πορτογάλο να πέφτει και να μπλοκάρει.

Οι δύο ομάδες δεν ήταν κλεισμένες στα μετόπισθεν. Όταν τους δινόταν η ευκαιρία επιχειρούσαν να βγουν στην επίθεση, άσχετα αν τους ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουν σε τελική. Στο 25' ο Μπρίτο έβγαλε κάθετη στον Κεϊτά, ο οποίος αν δεν πήγαινε τόσο δεξιά, θα μπορούσε να εκτελέσει τον Κριστιάνο.

Ο Παναιτωλικός πλην του σουτ του Φερέιρα στο 14' δεν είχε άλλη φάση στο πρώτο μέρος, με τον Ματζουράκη να προχωρά σε εσωτερικές αλλαγές μήπως άλλαζε εικόνα στην ομάδα του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός. Στο 49' ο Μπίτολο από εκτέλεση πλαγίου βρήκε τον Λημνιό, που έκανε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε σε καλή μέρα και στο 50' κόπηκε την τελευταία στιγμή, προτού "εκτελέσει", από τον Μάκο. Ο ίδιος στο 52' έπιασε το σουτ, με τον Μιγκέλ Ροντρίγκες να βάζει το πόδι και να διώχνει.

Ακόμα σπουδαιότερη ευκαιρία για τους "κυανόλευκους" στο 55', όταν από σέντρα του Λε Ταλέκ, ο Μπρίτο με δυνατό σουτ από κοντά σούταρε άστοχα. Σειρά του Γάλλου να απειλήσει, στο 59', με πλασέ που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Το γκολ ήρθε τελικά στο 65' για τον Ατρόμητο. Ο Τόνσο πέρασε κάθετη πάσα στον Λε Ταλέκ, αυτός με σέντρα μέσα και δεξιά στην περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Μπάγκα με κεφαλιά στο 1ο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να συνέλθει και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν κατέστη εφικτό να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, μετά το τέρμα που δέχτηκε. Στο 78' Τομανέ και Μαρκόβσκι δεν πρόλαβαν να βάλουν το πόδι και το κεφάλι, αντίστοιχα, στην πορεία της μπάλας μετά το φάουλ του Ρότσα, ενώ στο 88' το σουτ του Λεντέσμα έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ. Πολύ σημαντική η συνεισφορά του Τόνσο, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς και με τις ενέργειές του βοήθησε τον Ατρόμητο να φτάσει στη νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (52' Ουμπίντες), Μπάγκα, Μπρίτο (80' Βασιλείου), Μπαστακός (57' Τόνσο), Λημνιός, Λα Ταλέκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85' Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73' Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73' Λεντέσμα), Μαρκόφσκι

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News