default-image

Ικανοποίηση στον ΟΦΗ, εκτός ο Κοιλιάρας

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση στον ΟΦΗ, εκτός ο Κοιλιάρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από την πικρή γεύση που άφησε η διαιτησία του Μακρυπόδη στη Ριζούπολη, στον ΟΦΗ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ωστόσο όλοι κοιτούν μπροστά για την πρεμιέρα της Football League, που θα βρει τον ΟΦΗ να αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε. Μάλιστα ο ΟΦΗ, με την σύμφωνη γνώμη του Κισσαμικού, μετά απο επικοινωνία που υπήρξε,  κατέθεσε αίτημα στην Football league για την έναρξη του αγώνα απο τις 3μμ στις 5μμ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και των δυο ομάδων και περιμένουν επίσημη απάντηση, απο την διοργανώτρια.

Σήμερα το απόγευμα έγινε προπόνηση στο BAK ξεκινώντας προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, με τον Γιάννη Κοιλιάρα να μην προπονείται, καθώς έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει την πρεμιέρα. Πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς ακολούθησε ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρωί, ενώ το απόγευμα η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των Χανίων για την αναμέτρηση της Δευτέρας, στο γήπεδο του Μάλεμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News