default-image

Ξανά αύριο για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Ξανά αύριο για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπασκόνια (27/10,22:00) σκέφτεται ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που μίλησε για το ματς  στην  Ισπανία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague, τονίζοντας  πως οι Βάσκοι έχουν ομάδα υψηλού επιπέδου.

 «Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα η οποία τρέχει πάρα πολύ, ειδικά στο γήπεδό της, παρά τις αλλαγές στο ρόστερ της, παραμένει σε τοπ επίπεδο, παίζει στην έδρα της και η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εκείνους. Προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Ρεάλ, κάτι που θα τους βοηθήσει σίγουρα ψυχολογικά. Εμείς πάμε για τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια, ο Μαραθώνιος της Euroleague συνεχίζεται», δήλωσε  ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» .

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε: «Για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα σε κανονική περίοδο θα αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο με δύο ματς σε 48 ώρες. Αυτό που χρειάζεται, σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μπασκόνια, είναι συγκέντρωση για 40 λεπτά. Ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Είδαμε τη Μπασκόνια τι έκανε και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα ρυθμού και χρειάζεται φοβερή προσοχή στον ρυθμό του αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News