default-image

9 χρόνια φυλάκιση σε πρώην παίκτη της Σούπερ Λίγκας

Αθλητισμός
9 χρόνια φυλάκιση σε πρώην παίκτη της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ποινή κάθειρξης 9 ετών και 2 μηνών καταδικάτηκε ο Μαρσέλο Πλετς, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2015 είχε πέσει στα χέρια της βραζιλιάνικης αστυνομίας για τη διακίνηση 793 κιλών μαριχουάνας, που είχε κρύψει σε 854 πεπιεσμένα πακέτα που ήταν τοποθετημένα σε οροφή φορτηγού της ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής "Bild", ο άλλοτε άσος των Γκλάντμπαχ και Καϊζερσλάουτερν (έπαιξε σε αυτέ τις ομάδες από το 1999 μέχρι το 2006) αλλά και του Πανιωνίου συνεχίζει να δηλώνει την αθωότητά του και επιθυμεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, όμως ένας από τους δικηγόρους του παραδέχτηκε με δηλώσεις του πως "είναι εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει η απόφαση".

Ο 40χρονος πλέον Πλετς είναι υποχρεωμένος να εκτίσει το 40% της ποινής του στη φυλακή του Κασκαβέλ και θα έχει δικαίωμα να μεταφερθεί σε ένα είδος "ημιφυλακής" -αν έχει καλή συμπεριφορά- στις 10 Ιουλίου 2019.

Από τότε και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα υποχρεώνεται μία φορά το μήνα να περνάει από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και στις 4 Ιανουαρίου του 2022 ενδέχεται να αποφυλακιστεί υπό όρους, σε διαφορετική περίπτωση θα αποκτήσει την ελευθερία του στις 2 Φεβρουαρίου 2025.

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News