default-image

Επίσημα Ουσταμπασίδης: "Όλοι μαζί για το στόχο"

Ποδόσφαιρο
Επίσημα Ουσταμπασίδης: "Όλοι μαζί για το στόχο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Εργοτέλη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Ουσταμπασίδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται ήδη για να ρυθμιστούν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες, που έχει ζητήσει ο νέος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής των Μαρίνου Ουζουνίδη σε Ξάνθη-Πλατανιά-Εργοτέλη και Γιώργου Γεωργιάδη σε ΠΑΟΚ-Βέροια. Έχει επίσης εργαστεί ως 1ος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ο Εργοτέλης έχει γυρίσει σελίδα και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στην πλούσια ιστορία του, στο οποίο θέλω να βοηθήσω κι εγώ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε, ο καθένας από τον τομέα του, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα για να κερδίζει κάθε αντίπαλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News