default-image

Κίνηση-ματ με Αντώνη Πρικάκη ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Κίνηση-ματ με Αντώνη Πρικάκη ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟ Κρουσώνα έκανε κίνηση-ματ με ένα δικό του παιδί, με τον Αντώνη Πρικάκη να ανακοινώνεται από τη διοίκηση της ομάδας ως νέο μεταγραφικό απόκτημα, καλωσορίζοντάς τον και πάλι στην κρουσανιώτικη οικογένεια.

Ο Αντώνης Πρικάκης έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική πορεία ενώ είχε αγωνιστεί δύο φορές στην ομάδα κατά το παρελθόν, έχοντας πανηγυρίσει με τον ΠΑΟΚ πριν 14 περίπου χρόνια την άνοδο από την Β' στην Α' Κατηγορία ενώ αγωνίστηκε λίγα χρόνια αργότερα και στο Περιφερειακό με την ασπρόμαυρη φανέλα, με προπονητή και πάλι τον Δημήτρη Βολονάκη.

Ο 29χρονος Κρουσανιώτης ποδοσφαιριστής, του οποίου η οικογένεια συνδύασε την παρουσία της στην ομάδα με ιστορικές επιτυχίες με πρόεδρο τον πατέρα του Γιάννη Πρικάκη (πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και άνοδος στο Περιφερειακό, φιναλίστ δύο φορές σε τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ.α.), έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΟΦΗ, ενώ αρχικά σε επίπεδο ομάδων του Ηρακλείου, πέρα από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο και Αλμυρό, πριν πάει για σπουδές στη Λάρισα.

Εκεί καθιερώθηκε ποδοσφαιρικά με παρουσία στην Κ20 της ΑΕΛ, Τύρναβο και Τσαριτσάνη (δύο χρόνια επαγγελματίας στην Γ' Εθνική) και Αμπελωνιακό. Πέρυσι συνδύασε την στρατιωτική του θητεία φορώντας την φανέλα της ΑΕ Διδυμοτείχου, με την οποία πήρε το τοπικό πρωτάθλημα. Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στην Κρήτη και συμφώνησε με τον Γιούχτα όπου αγωνίστηκε μέχρι τώρα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μετά την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα των Αρχανών, από τον Κρουσώνα κινήθηκαν για την απόκτησή του και κατάφεραν να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας ένα δικό της παιδί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News