Αθλητισμός

Βρέθηκε λύση για το Κολυμβητήριο Χανίων

Ένα πρόβλημα πολλών ετών λύνεται στο Κολυμβητήριο Χανίων, καθώς όπως έγινε γνωστό  ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων προέβη σε αγορά εσωθερμικού καλύμματος για την πισίνα 50 μέτρων!

Πρόκειται για αγορά που έγινε με έξοδα του  ΝΟΧ,  ζητώντας ωστόσο  από την Πολιτεία να προβεί σε προμήθεια της εγκατάστασης με καύσιμο. Μάλιστα, σημειώνεται εκ μέρους του Ομίλου, ότι έχουν αποσταλεί ήδη τρεις επιστολές προς τη ΓΓΑ και τα αρμόδια στελέχη της Πολιτείας.

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αποδεικνύει για πολλοστή, δε, φορά στην πράξη ότι συμβάλει αποφασιστικά με δικές του πρωτοβουλίες μέσα από τον πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό του στην απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης και συγκεκριμένα να μπορεί να παραμένει ανοικτή η πισίνα των 50 μέτρων τους χειμερινούς μήνες, προβαίνοντας στην αγορά -με δικά του χρήματα- του ισοθερμικού καλύμματος…»,  αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας την άσχημη κατάσταση της πισίνας το χειμώνα τα προηγούμενα χρόνια ενώ καλεί την Πολιτεία  να κινηθεί για την προμήθεια του κολυμβητηρίου με καύσιμο για τη συνέχιση των προπονήσεων…

Σχόλια