Αθλητισμός

Παρελθόν για τον Εργοτέλη ο Χατζηνικολάου

Τέλος στη συνεργασία του Εργοτέλη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου από σήμερα και έτσι οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του, ενημερώνοντας μάλιστα και τους παίκτες στην πρωινή προπόνηση, ενώ έγινε αποδεκτή από την πλευρά της διοίκησης.

Η χθεσινή ισοπαλία με τον Ιάλυσο, παρά την καλή αγωνιστική εικόνα, φαίνεται πως προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμναν την παραπάνω εξέλιξη.

Στη σημερινή επικοινωνία του Γιάννη Χατζηνικολάου με τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα, η ως τώρα πορεία της ομάδας και τι πρέπει να γίνει.

Από κοινού κρίθηκε προτιμότερο να υπάρξει ένα... σοκ στην παρούσα χρονική στιγμή, που ως συνήθως είναι η αποχώρηση του προπονητή.

Σε ότι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, από τον Εργοτέλη επισημαίνεται ότι προς το παρών δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με υποψήφιους προπονητές, αν και η "έρευνα" είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πάντως, πρόθεση των διοικούντων είναι να "κλείσει" το συντομότερο δυνατό το θέμα αυτό, ώστε ο νέος τεχνικός να έχει το χρόνο να δουλέψει με την ομάδα, από τη στιγμή που αυτή την εβδομάδα υπάρχει το ρεπό.

Ήδη πάντως ακούγονται κάποια ονόματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του Γιάννη Ταουσιάνη, που βρίσκεται πλέον στο Ηράκλειο μετά την αποχώρηση του από την Καβάλα πριν μερικές εβδομάδες.

Μάλιστα, έχει παρακολουθήσει κάποια από τα παιχνίδια του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι έχει άποψη για την ομάδα. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν η περίπτωση του είναι από αυτές που θα "παίξουν" για τη διάδοχη κατάσταση.

Επίσης, αυτή την ώρα δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση για το τι μέλει γενέσθαι με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ (Τάτσης και Ζαλαώρας).  

Σχόλια