default-image

Στόχος για τον ΟΦΗ να αρχίσει δυναμικά

Ποδόσφαιρο
Στόχος για τον ΟΦΗ να αρχίσει δυναμικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη «μάχη» των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα ο ΟΦΗ, που στις 17:15 (ΟΤΕ Sport 1) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 1η αγωνιστική του 3ου γκρουπ. Επίσημο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό για την ομάδα του Ηρακλείου, που θέλει να κάνει καλή... εκκίνηση με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το κίνητρο σίγουρα είναι πρωτίστως βαθμολογικό, καθώς θα ακολουθήσουν εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ηρακλή για τον ίδιο θεσμό, όμως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, είναι λογικό ότι το συγκρότημα του Ηρακλείου θα θέλει να δείξει τη δυναμική του.

Αν θέλουμε να... ρισκάρουμε μια εκτίμηση, μια πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Δαύκο, Κομεσίδη, Όστοϊτς, Κώτσιο, Βαλλιάνο, Αντουκόρ, Μασάδο, Κοιλιάρα, Χαντί, Ράντι και Βουό.

Θέση πάντως διεκδικούν ακόμη ο Μιλοσάβλιεφ και ο Μίκιτς, κάτι που αν συμβεί θα φέρει αναπροσαρμογή του σχεδίου, λόγω του περιορισμού των αλλοδαπών που προαναφέραμε.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Μακρυπόδης από την Αχαΐα, ενώ, όπως ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του γηπέδου της Ριζούπολης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News