Αθλητισμός

Έναρξη στη Football League με ομόφωνη απόφαση

Μετά από νέα πολύωρη συνεδρίαση σήμερα στη Football League, άναψε τελικά το «πράσινο φως» για την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου.

Η παραίτηση του προέδρου της διοργανώτριας, Στέλιου Σφακιανάκη πριν καν την έναρξη του συμβουλίου, διαμόρφωσε όπως φαίνεται νέο τοπίο, ενώ ορίστηκε 5μελης επιτροπή που θα «τρέξει» για τα ανοιχτά ζητήματα.

Το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος τέθηκε σε ψηφοφορία και τελικά «πέρασε» ομόφωνα με 17 ψήφους, ενώ απουσίαζε ο Αγροτικός Αστέρας. Ενστάσεις είχε αρχικά η Καλλιθέα, ενώ και σήμερα η στάση της ΠΑΕ ΟΦΗ έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι άμεσες… παρενέργειες σε περίπτωση που και αυτή την εβδομάδα δεν έχουν σέντρα.

Έτσι, η Football League ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και οριστική εξέλιξη για το χορηγικό, καθώς όλα αυτά τα ζητήματα πάνε για την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση έληξε με εντάσεις και αψιμαχίες μεταξύ Τρικάλων και Καλλιθέας, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Στα του προεδρείου, η αντικατάσταση Σφακιανάκη θα γίνει το επόμενο διάστημα, ενώ προεδρεύον της διαδικασίας ήταν σήμερα ο α' αντιπρόεδρος Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός), που αντικατέστησε τον Αντώνη Ρέλλα στον ρόλο αυτό. Από την θέση του β' αντιπροέδρου παραιτήθηκε και ο Λυχναράς (Κισσαμικός), ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Γιαννόπουλο (Πανσερραϊκός).

Σχόλια