Αθλητισμός

Φιλική νίκη της Μικτής Παίδων στο Ατσαλένιο

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο Ατσαλένιο ανάμεσα στην Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ και μία ομάδα από τα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ αποτελούμενη από παίκτες γεν. 2002-2003, η Μικτή Ηρακλείου επικράτησε με σκορ 1-3.

Ο προπονητής της Μικτής ΕΠΣΗ Γιάννης Μπασκάκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου, για το οποίο ο επόμενος επίσημος αγώνας είναι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Στο σημερινό φιλικό, η Μικτή προηγήθηκε 0-1 στο α' ημίχρονο με τον Λιανέρη. Ισοφάρισε στο β' ημίχρονο ο Λέλεκας για τον ΠΟΑ και με δύο γκολ στη συνέχεια ο Τσαμπουράκης διαμόρφωσε το 1-3 για την Μικτή.

Στη διάθεση του κ. Μπασκάκη ήταν σήμερα οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τσαμπουράκης Μιχάλης, Γαρεφαλάκης Σταύρος, Κουτεντάκης Τίτος, Σμπώκος Μάνος, Ανετάκης Γιώργος, Σημαιάκης Γιώργος (ΟΦΗ), Τσαμαντιώτης Στέφανος, Χαλκιαδάκης Δημήτρης, Καρδουλάκης Πέτρος, Ματαλιωτάκης Μύρων, Ψιμόπουλος Νίκος (Εργοτέλης), Ζηδιανάκης Βαγγέλης, Ανδρουλάκης Μάνος, Λιανέρης Ανδρέας, Νιργιανάκης Κώστας, Μακατουνάκης Αντώνης (Λίντο), Καλαϊτζάκης Μάνος (Αθλόπολις), Βλαχάβας Μιχάλης (Παναθηναϊκός), Μακρυδάκης Αντώνης (ΑΟΤ). Επίσης είχε κληθεί ο Καφούσης Κώστας από τον ΟΦΗ αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης.

Σχόλια