Αθλητισμός

Έπαιξαν και στήριξαν οι παλαίμαχοι ΠΟΑ και Άρη (video)

Το Ατσαλένιο και η ομάδα του προσφυγικού προαστίου, ο ΠΟΑ, έδειξαν το περασμένο Σάββατο την ευαισθησία τους...

Μετέτρεψαν το προγραμματισμένο φιλικό με τους παλαίμαχους του Άρη σε φιλανθρωπικό και έκαναν κάθε προσπάθεια για να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, για γνωστή οικογένεια της περιοχής που έχει ανάγκη από άμεση οικονομική ενίσχυση καθώς μέλος της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Σε τέτοια παιχνίδια το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα και το τελικό 0-3 θα ξεχαστεί γρήγορα.

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραραν οι Σίτσας, Χατζόγλου και Εμμανουηλίδης.

Οι παλαίμαχοι του ΠΟΑ ξεκίνησαν με τους Ανδρεαδάκη, Πανταζή, Μπιρμπίλη, Νταουσιάνη, Ρωμανάκη, Καλαφάτη, Γαραζανάκη, Δασκαλάκη, Τσαϊνη, Πίτσο και Πετρά. Οι παλαίμαχοι του Άρη μπήκαν στο γήπεδο με τους Τολούδη, Χατζόγλου, Τζιφόπουλο, Βζούκα, Κολτσίδα, Βένος, Δράμπη, Χατζηνικολάου, Σίτσα, Οικονομίδης, Κατσαρό.

Για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ρουμπάκης Φίλιππος, Τσαπάκης Γιάννης, Σφακιανάκης, Λυριτζής, Ρουμπάκης Κώστας, Σκαρμούτσος και Βοργιάς, ενώ για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν επίσης οι Μαλλές, Σουργούτσης, Κασσάς, Λεκίδης, Παπαμιχαήλ, Δαζιόγλου, Πασπάλης, Εμμανουηλίδης, Σίμος και Γκανάτσιος.

             "Να βοηθάμε συνανθρώπους"

Εκ μέρους των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΠΟΑ, ο Μανόλης Ρωμανάκης σχολίασε μετά το παιχνίδι: "Πάντα πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες. Σε εμάς τους Ατσαλενιώτες είναι ιδιαίτερα γνωστή αυτή η οικογένεια που θα πάνε τα έσοδα από το φιλικό και είναι χαρά μας να μπορούμε να τη στηρίξουμε μέσα από ένα παιχνίδι. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε δουλειά και...προπονήσεις"! Για τον Άρη μίλησε ο Κώστας Οικονομίδης, από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Ένας παίκτης που διέπρεψε τη δεκαετία του ΄80... "Πρέπει να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες. Ειδικά οι ομάδες παλαιμάχων, όχι μόνο του Άρη, νομίζω πως είναι κατάλληλες για τέτοια φιλικά και το έχουν δείξει. Χάρηκα πολύ που ήρθα ξανά στην Κρήτη για τέτοιο σκοπό"...

* Μετά το ματς οι δυο ομάδες δείπνησαν σε ταβέρνα στις Αρχάνες και ολόκληρο το βράδυ πέρασε με καλό κρασί και συζήτηση-για τι άλλο-για ποδόσφαιρο!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Φωτογραφία: image-services.gr

Σχόλια