default-image

Στην κορυφή η ΑΕΚ στην Α2 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Στην κορυφή η ΑΕΚ στην Α2 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ ήταν αναμφίβολα η μεγάλη κερδισμένη της 7ης αγωνιστικής στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ. Οι κιτρινόμαυροι του Κατσαμπά φιλοξένησαν την Ομόνοια Καλλιθέας και επικρατώντας δύσκολα με σκορ 1-0, σκαρφάλωσαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το γκολ της ΑΕΚ το έβαλε λίγο πριν το τέλος ο Πρίφτης, λυτρώνοντας την ομάδα του. Στην δεύτερη θέση βρίσκονται πλέον οι Νέοι Εργοτέλη, όντας επιβλητικοί με σκορ 0-4 στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας, με τους ηττημένους να χάνουν σημαντικό έδαφος. Η Αγ. Βαρβάρα είχε το απόλυτο στα πέντε πρώτα ματς αλλά μετά την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική, τώρα ήρθε και η πρώτη ήττα. Όσον αφορά τους Νέους Εργοτέλη, ανέβασαν ταχύτητα στο β' ημίχρονο και έφτασαν στο άνετο 0-4 με τον Ιατρούδη να μπαίνει ως αλλαγή και να βάζει δύο γκολ ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν Μαυροματίδης και Τσέρος. Η 7η αγωνιστική είχε και άλλα σημαντικά διπλά!

Το Λίντο υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα με 1-3 τον Μαραθώνα, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε. Το 0-1 έκανε στο α' ημίχρονο ο Αγριμάκης, ισοφάρισε 1-1 στο 50' ο Κοζυράκης και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Ανυφαντάκη και Διακάκη, το τρίποντο πήγε στο Λίντο.

Οι Ελπίδες με σκόρερς τους Γιακουμάκη, Τσαλίκη και Νουχάι νίκησαν 0-3 τον ΑΟΚ στη Βαγιά ενώ και η Ανάληψη είχε νικηφόρο πέρασμα με 1-2 από τον Αγ.Μύρωνα με γκολ των Μανιαδάκη και Μαραβελάκη στα πρώτα λεπτά ενώ ο Νταντουτάκης μείωσε για τον Ραύκο. Ο Κεραυνός νίκησε πάλι με 2-0 την Δαμάστα με Ανδρικάκη και Κενδριστάκη να σκοράρουν για την ομάδα του Ατσαλένιου. Οι Νέοι Ηροδότου ήταν επιβλητικοί στην έδρα τους με 4-1 επί του Δωριέα (από δύο γκολ Μουρτζάκης και Σπύρου) ενώ άνετα η Τύλισος νίκησε 6-0 τις Ασίτες (Μανιώρος, Τριανταφυλλάκης από δύο γκολ και από ένα Αποδουλιανάκης και Σχοιναράκης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (7η)

ΡΑΥΚΟΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ      1-2

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΕΛΠΙΔΕΣ      0-3

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΔΩΡΙΕΑΣ      4-1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ      2-0

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΛΙΝΤΟ      1-3

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ - Ν.ΕΡΓΟΤΕΛΗ      0-4

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΑΣΙΤΕΣ      6-0

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ       1-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      18

3.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      16

8.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      11

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (8η)

ΑΝΑΛΗΨΗ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΗΡ.      

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΡΑΥΚΟΣ      

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΤΥΛΙΣΟΣ            

ΑΣΙΤΕΣ FC - ΛΙΝΤΟ            

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Φωτογραφία: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News