Αθλητισμός

Κόκκινος: Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία

Στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο ΟΦΗ να φύγει νικητής από την Πεντέλη στάθηκε ο Γιάννης Κόκκινος σε δηλώσεις του στο σάιτ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και στα πολλά παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία.

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ επισήμανε: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος. Δυστυχώς χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει βλέψεις για άνοδο. Αξίζαμε τη νίκη. Στην τελευταία φάση οι διαιτητές δεν μας έδωσαν το φάουλ στον Μαϊστρέλη, αλλά η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου μας φόρτωσαν με πολλά φάουλ.

Κρατάμε την πολύ καλή άμυνα που παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που βάζει κοντά στους 80 πόντους στο γήπεδο της, ενώ εμείς την περιορίσαμε στους 63. Αν είχαμε ανάλογη παρουσία στην επίθεση θα κερδίζαμε. Βγάλαμε πολλά ελεύθερα σούτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, καθώς μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Κάδμο στο γήπεδο μας, το οποίο πρέπει να είναι καμίνι, όπως ήταν στο πρώτο παιχνίδι με τη Νίκη Αμαρουσίου, για να πάρουμε τη νίκη».

Σχόλια