Αθλητισμός

Tα ζεϊμπέκικα... που έφεραν δονήσεις στο Ηράκλειο!(video)

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο Παύλος Μάμαλος και άλλοι αθλητές τα "σπάνε"στην πίστα σε γλέντι, με πρωταγωνιστές αθλητές με γνήσια ψυχή!

Η φωτογραφία έρχεται από το Facebook και τα λέει όλα! Ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο Παύλος Μάμαλος έχει βγει στην πίστα, το διασκεδάζει και δε λείπουν εκτός από τη δεδομένη συγκίνηση ούτε και τα σπασμένα πιάτα!

Ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι δηλαδή για τους ήρωες του ελληνικού αθλητισμού και σε συνθήκες από τις περασμένες δεκαετίες όταν δεν υπήρχε κρίση και όλοι ένιωθαν σαν μικρά παιδιά...

Ο χορός του αθλητή ΑμΕΑ και γενικού γραμματέα του συλλόγου ΑμεΑ Τάλως Μανώλης Μαράκης ξεσήκωσε τους περευρισκόμενους.

Συγκινημένος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Ελλάδος Γιώργος Φουντουλάκης έδειξε τις ικανότητές του στο χορό.

Στο ξενοδοχείο «Απολλώνια», στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, παραβρέθηκαν χθες το βράδυ όλοι οι αθλητές που εκπροσώπησαν την πόλη στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, αλλά και ορισμένοι από τους αθλητές που μας δόξασαν και έκαναν ευτυχισμένους όλους τους Έλληνες με τα μετάλλια που κατέκτησαν...

Η βραδιά που διοργάνωσαν η Aegean Airlines και η αλυσίδα Cyan Hotels ήταν πολύ όμορφη, καλοκαιρινή, την ώρα που στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός ήταν βροχερός.

Ο παρουσιαστής χθες-για τις ανάγκες της εκδήλωσης-Πάρις Επιτροπάκης φρόντισε να τους κάνει όλους να νιωθουν ακόμα πιο όμορφα! Το καλό φαγητό και κυρίως το καλό κρασί δεν άργησαν να φέρουν... το "τσακίρ κέφι" και αφού υπήρχαν και μπουζούκια και πίστα, δεν άργησαν να έρθουν και οι χοροί! Χοροί που κράτησαν μέχρι αργά και που όλοι έδειξαν τις ικανότητές τους!


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια