Αθλητισμός

Κωνσταντινίδης: Είμαι πολύ θυμωμένος

Πολλά παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Τόνι Κωνσταντινίδης μετά την ήττα του Ρέθυμνο Cretan Kings από τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο Κύπριος προπονητής έκανε ειδική αναφορά στην κατάρρευση της ομάδας του από ένα σημείο και μετά του αγώνα, ενώ δήλωσε πολύ θυμωμένος.

Οι δηλώσεις του Τόνι Κωνσταντινίδη:  «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη που πέτυχε και θέλω να ευχηθώ από καρδιάς ότι καλύτερο στην ομάδα αλλά και στον φίλο μου τον Κώστα Μέξα. Σε ότι αφορά στο παιχνίδι εμείς  καταστρέψαμε την εικόνα που δείξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό και τον Άρη. Υπήρχε μια ολοκληρωτική κατάρρευση από ένα σημείο και μετά στο σημερινό παιχνίδι. Είμαι πολύ θυμωμένος  από αυτό που είδα γιατί δεν αρμόζει σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος μια τέτοια εικόνα.

Από ένα σημείο και μετά ήταν απαράδεκτο και θα πρέπει γυρίζοντας στο Ρέθυμνο να το συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις ενόψει της συνέχειας εάν θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους μας.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που τα συναισθήματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κερδίσαμε τον Άρη γιατί ήταν άστοχος από το τρίποντο και σήμερα χάσαμε γιατί ο Απόλλων ήταν εύστοχος από τα τρίποντα στο δεύτερο μέρος. Και επειδή στο μπάσκετ τίποτα δεν είναι τυχαίο, τα σουτ που δώσαμε στον Απόλλωνα στο δεύτερο μέρος ήταν σχεδόν όλα πολύ καλά σουτ και από λάθος αντιδράσεις της άμυνας μας. Καλινόσκι και Βεργίνης είχαν άσχημα ποσοστά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ουσιαστικά ξέσπασαν επάνω μας.

Επαναλαμβάνω ότι η νίκη του Απόλλωνα ήταν δίκαιη και σε καμία περίπτωση δεν την μειώνουμε καθώς το μπάσκετ είναι άθλημα που κρίνεται στα λάθη».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος από την πλευρά των παικτών είπε: «Παίξαμε ένα κακό παιχνίδι στα τελευταία 15 λεπτά, μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί σε ότι έχετε δει και στη δουλειά που έχουμε και να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν στους δύο πρώτους αγώνες ώστε να κερδίσουμε το επόμενο εντός έδρας ματς το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Σχόλια