Αθλητισμός

Παλαίμαχοι ΠΟΑ και Άρη έπαιξαν για καλό σκοπό

Το Ατσαλένιο και η ομάδα του προσφυγικού προαστίου, ο ΠΟΑ, έδειξαν την ευαισθησία τους...

Μετέτρεψαν το προγραμματισμένο φιλικό με τους παλαίμαχους του Άρη σε φιλανθρωπικό και έκαναν κάθε προσπάθεια για να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, για γνωστή οικογένεια της περιοχής που έχει ανάγκη από άμεση οικονομική ενίσχυση καθώς μέλος της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας! Σε τέτοια παιχνίδια το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα και το τελικό 0-3 θα ξεχαστεί γρήγορα.

 Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραραν οι Σίτσας, Χατζόγλου και Εμμανουηλίδης.

Οι παλαίμαχοι του ΠΟΑ ξεκίνησαν με τους Ανδρεαδάκη, Πανταζή, Μπιρμπίλη, Νταουσιάνη, Ρωμανάκη, Καλαφάτη, Γαραζανάκη, Δασκαλάκη, Τσαϊνη, Πίτσο και Πετρά. Οι παλαίμαχοι του Άρη μπήκαν στο γήπεδο με τους Τολούδη, Χατζόγλου, Τζιφόπουλο, Βζούκα, Κολτσίδα, Βένος, Δράμπη, Χατζηνικολάου, Σίτσα, Οικονομίδης, Κατσαρό.

Για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ρουμπάκης Φίλιππος, Σφακιανάκης, Λυριτζής, Ρουμπάκης Κώστας, Σκαρμούτσος και Βοργιάς, ενώ για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν οι Μαλλές, Σουργούτσης, Κασσάς, Λεκίδης, Παπαμιχαήλ, Δαζιόγλου, Πασπάλης, Εμμανουηλίδης, Σίμος και Γκανάτσιος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια