default-image

Δεν τα κατάφερε ο Πλατανιάς, διπλό (0-1) η Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Δεν τα κατάφερε ο Πλατανιάς, διπλό (0-1) η Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το διπλό στη Λεωφόρο η Ξάνθη πέρασε με διπλό και από τα Περιβόλια, με "θύμα" αυτή τη φορά τον Πλατανιά και τελικό σκορ 0-1...

Ο Λουτσέσκου έστησε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ έξυπνα την ομάδα του, έδωσε την κατοχή στον Πλατανιά και προσπάθησε να χτυπήσει είτε μέσω αντεπιθέσεων είτε με κάποια στατική φάση! Και το κατάφερε στο 19ο λεπτό. Ο Νιέτο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Γιουνές μπήκε στη φάση και με εξαιρετική σκαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του -ανήμπορου να αντιδράσει- Σωτηρίου.

Oι γηπεδούχοι είχαν τη μπάλα στη συνέχεια αλλά... δεν ήξεραν τι να την κάνουν! Την πήγαιναν… γύρω-γύρω, δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων και «έφαγαν» ένα ημίχρονο χωρίς καν να απειλήσουν. Ενδεικτικό είναι πως η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 89ο λεπτό, όταν ο Γουνδουλάκης σούταρε εκτός περιοχής αλλά ο Ζίφκοβιτς μπλόκαρε εύκολα. Κάπως έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ξάνθη να φτάνει τους 8 βαθμούς και να παίρνει το πρώτο διπλό της ιστορίας του στα «Περιβόλια».

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (70' Ντιλαβέρ), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (46' Γουνδουλάκης), Τσουράκης (80' Ντίνας), Γιακουμάκης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Νιέτο (77' Τριάδης), Καμαρά, Βασιλακάκης (69' Λάζιτς), Γιουνές (84' Ράνος).

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Ορφανίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News