default-image

Ξεκινά η χρονιά για τον ΝΟΡ με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη

Σπορ
Ξεκινά η χρονιά για τον ΝΟΡ με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιστορική χρονιά ξεκινά σήμερα για το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου, ο οποίος ρίχνεται στη μάχη της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, ενώ περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη του συμμετοχή στην Ευρωλίγκα στις αρχές του Δεκέμβρη.

Τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη αντιμετωπίζουν σήμερα στις 16:00 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με στόχο να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν. Σαφώς το έργο τους δε θα είναι εύκολο, όμως έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στους... κραδασμούς. Ο βασικός κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί, ενώ έχουν γίνει τρεις προσθήκες νεαρών αθλητριών (Χρυσούλας Καζάνα, Ελίνα και Ηρώ Καρυπίδου). Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία ότι και η φετινή χρονιά θα κυλήσει το ίδιο επιτυχημένα με πέρυσι.

Να επισημάνουμε ότι το σύστημα διεξαγωγής έχει αλλάξει δραστικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τις ομάδες να χωρίζονται σε δύο ομίλους, ενώ ακολουθεί ένα εντελώς άγνωστο στην Ελλάδα μοτίβο, με στόχο οι ομάδες να δώσουν περισσότερα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Α' όμιλος: 16:00 Βουλιαγμένη-Ν.Ο. Ρεθύμνου (Μαρκοπούλου, Δημητροπούλου), 16:00 Εθνικός-Ολυμπιακός.

Β' όμιλος: 16:00 Γλυφάδα-Ν.Ε. Πατρών, (20:00) Ηλυσιακός-Τρίτων Αμαρουσίου.

Σήμερα ξεκινά και το 31ο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, όπου δεν υπάρχει κρητική εκπροσώπηση. Αναλυτικά το πρόγραμμα: (15:00) Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Χίου, (16:00) Πανιώνιος-Εθνικός, (17:30) Γλυφάδα-Παναθηναϊκός, (18:00) Ν.Ο. Καλαμακίου-Ν.Ο. Βουλιαγμένης, (18:00) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, (19:00) Π. Φάληρο-Υδραϊκός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News