Αθλητισμός

Στο Ηράκλειο οι Παραολυμπιονίκες-Συγκινητικός ο Μάμαλος

Στο Ηράκλειο βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι Παραολυμπιονίκες του Ρίο!

Το neakriti.gr υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" τον Παύλο Μάμαλο, τον Σάκη Κωνσταντινίδη (αμφότεροι πήραν χρυσό μετάλλιο) αλλά και την Άννα Ντέντα (χάλκινο μετάλλιο). Ο Παύλος Μάμαλος ευχαρίστησε όλους τους Κρητικούς για αυτή την πρόσκληση και για μια ακόμα φορά αφιέρωσε την επιτυχία του "σε όλους τους Έλληνες" για να προσθέσει: "Θέλουμε πίσω το επίδομα που παίρναμε και επίσης θέλουμε δουλειά! Θέλουμε πρόσληψη στο Δημόσιο αλλά να πηγαίνουμε και να δουλεύουμε κανονικά"! Ο Σάκης Κωνσταντινίδης είπε πως "είναι μεγάλη η χαρά όταν βλέπεις την ελληνική σημαία πιο ψηλά από όλες" και η Ντέντα δήλωσε "ευτυχισμένη για όσα πέτυχαν μαζί με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη στο μπότσια"...

         "Η Κρήτη θέλει διοργάνωση"

Στο "Νίκος Καζαντζάκης" περίμενε τους παραολυμπιονίκες μας ο ομοσπονδιακός προπονητής ποδηλασίας ΑμΕΑ Γιώργος Βαρβεράκης που τόνισε πως "η Κρήτη υποδέχεται σήμερα αυτά τα παιδιά και είναι έτοιμη να διοργανώσει στο μέλλον και μια μεγάλη διοργάνωση τέτοιου επιπέδου"...

Τους μεταλλιούχους από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές που κατάγονται από το Ηράκλειο Κρήτης και συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή, θα τιμήσει αύριο ο Δήμος Ηρακλείου. Το πρωί, ο Δήμαρχος του Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, θα υποδεχτεί τα μέλη της ελληνικής αποστολής, ενώ το βράδυ, στο ξενοδοχείο "Απολλώνια" που φιλοξενεί τους αθλητές με τους συνοδούς του, θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των εκπροσώπων του ελληνικού Παραολυμπιακού κινήματος.

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν οι  Μανώλης Στεφανουδάκης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Ακόντιο Ανδρών F54, Θανάσης Κωνσταντινίδης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Στίβου στη Σφαιροβολία Ανδρών F32 και Ασημένιος στην Κορίνα Ανδρών F32, Σε Τζον Φερνάντες, Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Στίβου στη Σφαιροβολία Ανδρών F53, Παύλος Μάμαλος, Χρυσός Παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών σε πάγκο στα -107kg,  Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης στα 100m Πεταλούδα Ανδρών S9,  Άννα Ντέντα, Χάλκινη Παραολυμπιονίκης του Boccia στα Ζευγάρια της BC3, Χριστίνα Ντέντα, Συνοδός Αθλητής της αθλήτριας Ντέντα, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Παραολυμπιονίκης της Ποδηλασίας, Αργυρώ Μηλάκη, Παραολυμπιονίκης της Ποδηλασίας - πιλότος της αθλήτριας Χαλκιαδάκη, Γεώργιος Καπελλάκης, Παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης, Κωνσταντίνος Τρουλινός, πιλότος Ποδηλασίας και Γεώργιος Βαρβεράκης, Εθνικός Προπονητής Ποδηλασίας.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αλλά και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, "με την ευκαιρία της εκδήλωσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αegean Airlines και συγκεκριμένα το τμήμα Δημόσιων Σχέσεων και τη Διευθύντρια, κα. Σταυρούλα Σαλούτση καθώς και τον Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Πάρι Επιτροπάκη, για τη χορηγία της μετακίνησης των αθλητών. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ε.Τ.Ξ.Ε.Κ. Α.Ε. / CYAN GROUP OF HOTELS και τον Διευθυντή, κ. Μανώλη Μανούσο για τη φιλοξενία όλων των αθλητών με τους συνοδούς τους".

Ρεπορτάζ-Φωτογραφία: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια