default-image

Από έναν "γκουρού" της... «εξομάλυνσης»

Ποδόσφαιρο
Από έναν "γκουρού" της... «εξομάλυνσης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν συμβούν όσα μας φωτογραφίζουν στην λεγόμενη επιτροπή «εξομάλυνσης», βλέπουμε να συμβαίνουν άλλου είδους συμμαχίες στο εκλογικό μέτωπο της ΕΠΟ…

Το βαθύ παρασκήνιο λέει ότι ο Κοντονής με τον «κοντινό» του παράγοντα Δημήτρη Μελισσανίδη, θα εκείνοι που θα «πάρουν» την προεδρία, αλλά και κάποιες άλλες θέσεις στο σχήμα. Ποιος άραγε, ο Περάκης ή ο Ιάκωβος!  Σας μεταφέρουμε τι μας έλεγαν καλά πληροφορημένες πηγές που «φωτογράφισαν» καλλιτεχνικά το νέο σκηνικό.

Δείτε μερικές από τις «φωτογραφικές πληροφορίες»:

«Θα είναι μέσα και ένας που υπάρχει μέσα στο παρόν ΔΣ της ΕΠΟ αλλά ανήκει στην αντιπολίτευση» - «Θα είναι ένας σε υψηλό αξίωμα, που είναι από τους προέδρους που αν του δείξεις μια μπάλα ποδοσφαίρου και μία μπάσκετ, δεν θα μπορεί να τις ξεχωρίσει». «Κατά τα άλλα μηδενικές οι παρουσίες… βλαχοπρόεδρων». Και ο Χαριστέας; «Γιατί όχι ο Χαριστέας; Μια χαρά παιδί είναι και ψηλός»!

Εκεί που γυροφέρνουν στις επιλογές με μεγαλύτερη έφεση, είναι ο αρχιδιαιτητής κλπ. «Μπίκας. Αυτόν θέλουν και πιστεύουμε ότι και κείνος, αυτή τη φορά λόγω της παρουσίας της FIFA, θα το αποδεχθεί, με... προστατευμένα αυτιά. Συζήτησαν και για τον Γιαννόπουλο»

-Και ο Παναθηναϊκός γιατί κάνει τόσο κακό ντόρο με τον Θεοδωρίδη, για ένα πέναλτι; «Δεν καταλαβαίνεις, ότι μένει απέξω, έχοντας τον… άλλο σύμμαχο μέσα; Πιέζει. Γι αυτό φώναξαν και τον φίλο σου τον Μάνο, να γυρίσει πίσω. Ποιος νομίζεις ότι έγραψε την επιστολή προς την FIFA και την UEFA, ο κυρ Γιάννης; Φωνάζουν για τον Θεοδωρίδη, για να βρεθούν στο τιμ των εξομαλυντών»

Το στοίχημα αφορά τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Παυσανία Παπανικολάου. Θα μείνει ή θα φύγει; «Δύσκολο να φύγει, είναι κλειδί. Ότι κάνει δεν κάνουν εκατό να βάλει ο Κοντονής».

Ο… γκουρού αυτός των πληροφοριών, μας προέβλεψε ότι «η προσωρινή διοίκηση δεν θα πάει μέχρι τον Μάιο, θα ορισθεί για μικρότερο χρονικό διάστημα και η ΕΠΟ θα πάει πολύ πιο σύντομα σε εκλογές». (Πιθανότατα με άλλο πλέγμα συμμαχιών!)

Αυτά μεταξύ άλλων μέχρι να αποδειχθεί, πως ούτε η «εξομάλυνση» μας σώζει… Αλί αν συμβεί όπως με την τρόικα που αντί να σώσουμε κάτι, χάσαμε ακόμη και το ψωμί μας. Βλέπουμε...

[Να ήταν εκείνη η τυχαία συνάντηση που τους έκαναν να λύσουν τις… Ποντιακές διαφορές τους και ν' ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας, για μια καλύτερη συνεννόηση; Λες να ανταλλάσουν και μηνυματάκια μεταξύ τους στο κινητό; Οι δυο τους έχουν κι ένα μεγάλο κοινό στο μεγαλοχώρο της μπάλας. Είναι η μόνοι που δίνουν λεφτά και αν χρειασθεί με τη σέσουλα! Ο χρόνος θα δείξει περισσότερα!]

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News