default-image

Η συγκέντρωση το κλειδί στην Πάτρα για το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Η συγκέντρωση το κλειδί στην Πάτρα για το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αήττητο σερί θέλει να διατηρήσει το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί αύριο στο κλειστό της Πάτρας για την 3η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα  του Τόνι Κωνσταντινίδη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 17.00.

Η αποστολή της ομάδας είναι αναμφίβολα δύσκολη, όπως υποστήριξε στις δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος τόνισε πως το «κλειδί» θα είναι η συγκέντρωση. «Έχουμε ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Έχει ανάγκη τους βαθμούς, καθώς προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα της Basket League. Αυτό σημαίνει πως εμείς θα πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι γιατί ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αρκετά μεγάλος. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά όλη αυτή την εβδομάδα, είμαστε προετοιμασμένοι 100% και θα πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Το «κλειδί» θα είναι η συγκέντρωση. Σαφώς θέλουμε να έχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε αρκετά πράγματα που ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να βάλει στο γήπεδο. Όπως προείπα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ

Παράλληλα, από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών. Στις δηλώσεις του επεσήμανε πως έχουν προετοιμαστεί σκληρά, ενώ υπογράμμισε την σημασία της άμυνας και των ριμπάουντ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Πάτρα για να παίξω ξανά στο ίδιο γήπεδο. Αυτή τη φορά όμως θα αγωνιστώ ως αντίπαλος. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά για αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ για να κατακτήσουμε την 3η μας σερί νίκη.

Σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα παίξουν η άμυνα και τα ριμπάουντ. Τα δύο προηγούμενα θετικά αποτελέσματα σίγουρα μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση αλλά θα πρέπει να μην επαναπαυτούμε σε αυτές τις δύο νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα αλλά θα πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News