default-image

Θέλει νίκη ο Δούκας κόντρα στο «Ηράκλειο ΟΑΑ» (video)

Μπάσκετ
Θέλει νίκη ο Δούκας κόντρα στο «Ηράκλειο ΟΑΑ» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το «2 στα 2» σαν παρακαταθήκη, ο Δούκας πάει στο Ηράκλειο, με το οποίο θα αναμετρηθεί αύριο (22/10, 17:00), με στόχο τη νίκη.

Ο Σάββας Συμεωνίδης και ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησαν στο κανάλι της ομάδας του Αμαρουσίου και υποστήριξαν πως η ομάδα του Ηράκλειο ΟΑΑ μπορεί να είναι σκληρή και ανταγωνιστική στην έδρα της, ωστόσο όλοι είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τη νίκη.

 «Όλες οι επαρχιακές ομάδες έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι ανταγωνιστικές στο γήπεδό τους, με όλες τις ομάδες. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Ευτυχώς, αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς που είμαστε όλοι μαζί, έχουν γυρίσει όλοι οι τραυματίες. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και στα προηγούμενα δύο. Το Ηράκλειο είναι μια καλή ομάδα. Τους έχουμε δει. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια» τόνισε ο Σάββας Συμεωνίδης:

«Το Ηράκλειο είναι μια σκληρή ομάδα. Στην έδρα του, όπως όλες οι ομάδες εκτός Αθήνας, θα παρουσιαστεί πιο δυνατό και στην άμυνα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να πάμε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι παιχνίδι το παιχνίδι να νικάμε. Είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι» είπε ο Δημήτρης Κομποδιέτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News