default-image

Κινδυνεύει να χάσει Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Κινδυνεύει να χάσει Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του, αλλά… θεατή στην κερκίδα κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός να δώσει τουλάχιστον τον προσεχή αγώνα με τη Σταντάρ στην Αθήνα, μετά την αποβολή του στο ημίχρονο του αγώνα των δύο ομάδων στη Λιέγη.

Ο Ιταλός προπονητής ήταν έξαλλος, όχι μόνο με την απόφαση του πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά και με τη στάση του Πολωνού ρέφερι και του βοηθού γραμμής. Ο ίδιος έλεγε πως μετά το σφύριγμα για τη λήξη του ημιχρόνου, πήγε στον Στεφάνσκι και σε κόσμιο ύφος τον ρώτησε γιατί ενώ είχε ξεκάθαρη άποψη για τη φάση και αρχικά δεν καταλόγισε τίποτα, στη συνέχεια δέχτηκε την υπόδειξη του βοηθού γραμμής. Στη συνέχεια, δε, ο Στραματσόνι απευθύνθηκε στον ίδιο τον βοηθό γραμμής, τον ρώτησε αν ο Ορλάντο Σα μπορούσε να φτάσει την πολύ ψηλή σέντρα που είχε γίνει εισπράττοντας αρνητική απάντηση και προτού αποχωρήσει εκνευρισμένος διερωτάτο γιατί-τότε-υπέδειξε πέναλτι.

Μάλιστα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν ενημερώθηκε επί τόπου από τον διαιτητή για την αποβολή του από τον πάγκο, αλλά του το είπαν αφού η ομάδα είχε επιστρέψει από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο!

Το αν στον Στραματσόνι επιβληθεί περαιτέρω τιμωρία για την αποβολή του και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή, θα κριθεί από το τι έχει γράψει ο Στεφάνσκι στο φύλλο αγώνα. Πάντως η συνήθης πρακτική της UEFA για προπονητές που αποβάλλονται για διαμαρτυρία στη διάρκεια αγώνων είναι να τιμωρούνται με επιπλέον αγωνιστικές μακριά από τον πάγκο της ομάδας τους .

Τρία προβλήματα

Τρία προβλήματα προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού έπειτα από το ματς στην Λιέγη κόντρα στην Σταντάρ.

Ο Ζέκα αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας υποστεί θλάση βαριάς μορφής στον δικέφαλο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Θλάση, αλλά τουλάχιστον πιο ήπιας μορφής στο ίδιο σημείο, αποκόμισε και ο Σάμπα, ενώ ο Λεντέσμα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τους Βέλγους με τράβηγμα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News