default-image

Επίδειξη δύναμης οι Μικτές ΕΠΣΗ (video+photos)

Life
Επίδειξη δύναμης οι Μικτές ΕΠΣΗ (video+photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη φετινή αποστολή των Μικτών ΕΠΣΗ στο Λασίθι, όπου στο γήπεδο της Κριτσάς αντιμετώπισαν τις Μικτές Λασιθίου.

Επιτυχία όχι μόνο στα αποτελέσματα, με τους Παίδες να επικρατούν 1-8 και τους Νέους με 0-9, αλλά και στη γενικότερη παρουσία των συγκροτημάτων του Ηρακλείου από την αναχώρησή τους το πρωί από τα γραφεία της ΕΠΣΗ μέχρι την επιστροφή τους το βράδυ μετά τα παιχνίδια.  

Δείτε το video της ΚΡΗΤΗ TV με τα γκολ από τους αγώνες Παίδων και Νέων

Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων είχε οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες της αποστολής ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και το επίπεδο κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και ψηλότερα.

Να τονίσουμε ότι στο δρόμο προς την Κριτσά έγινε και η καθιερωμένη στάση για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σεληνάρι όπου βγήκε και η φωτογραφία όλης της αποστολής…

Στην Κριτσά ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΕΠΣΗ

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ συνόδεψε τις Μικτές ομάδες στον πρώτο τους επίσημο αγώνα που έδωσαν την Τετάρτη στην Κριτσά με τις Μικτές Λασιθίου. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο ταμίας Γιώργος Βοζικάκης, όπως και σύσσωμη η Επιτροπή Μικτών Ομάδων που αποτελείται από τους Βαγγέλη Παπαγγελή, Γιώργο Κουτεντάκη, Κώστα Θεοδοσάκη και Θεόφιλο Ασλάνη.

Το γεύμα της αποστολής

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μετά τους νικηφόρους αγώνες στην Κριτσά, η αποστολή των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ γευμάτισε σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι έδωσαν την υπόσχεση να ζήσουν ανάλογες στιγμές και στις επόμενες αποστολές των συγκροτημάτων του Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News