default-image

Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον διεκδικούν τον τίτλο

Αθλητισμός
Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον διεκδικούν τον τίτλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Suzuka η Mercedes εξασφάλισε μαθηματικά το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ της ιστορίας της στη Formula 1. Πλέον, μένει να δούμε ποιος από τους Nico Rosberg - Lewis Hamilton θα στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Η μάχη τους συνεχίζεται το τρήμερο 21-23 Οκτωβρίου στην πίστα του Austin (COTA), όπου διεξάγεται ο 18ος αγώνας της χρονιάς.

Ο Hamilton έχει την παράδοση με το μέρος του καθώς έχει νικήσει τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο Austin. Η περσινή του νίκη, μάλιστα, συνοδεύτηκε και από την κατάκτηση του τίτλου. O Rosberg από την άλλη έχει εκκινήσει δύο φορές από την pole position και έχει δύο τερματισμούς στη 2η θέση, το 2015 και το 2014.

Στη μάχη για το Πρωτάθλημα οδηγών, μετά και το Grand Prix της Ιαπωνίας, ο Daniel Ricciardo που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχασε κάθε ελπίδα για τίτλο.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στους κατασκευαστές αφού η διαφορά που έχει αποκτήσει η Mercedes από τη δεύτερη Red Bull είναι τέτοια που δεν καλύπτεται στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες.

Πηγή: Caranddriver.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News