default-image

Πήρε το «χρυσό παπούτσι» ο Σουάρες

Ποδόσφαιρο
Πήρε το «χρυσό παπούτσι» ο Σουάρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να έχει αμφισβητηθεί ως χαρακτήρας, ως σκόρερ όμως ποτέ. Ο άσος της Μπαρτσελόνα πέτυχε την περυσινή σεζόν 40 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και επιβραβεύτηκε σήμερα με το «χρυσό παπούτσι» καθώς κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του επισήμανε ότι είναι ωραίο να σκοράρεις, ωστόσο, όταν ένας συμπαίκτης σου είναι σε πλεονεκτικότερη θέση πρέπει να πασάρεις. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Κάθε επιθετικός λατρεύει να σκοράρει αλλά εάν δεις κάποιον παίκτη σε καλύτερη θέση από εσένα, τότε πρέπει να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα. Το σκοράρισμα δεν είναι μόνο ευθύνη του επιθετικού, ο Μέσι με τον Νεϊμάρ βρίσκονται συνήθως μέσα σε όλα τα γκολ.

Θέλω να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω εδώ και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, όπως και τους συμπαίκτες μου που μου δίνουν την ευκαιρία να σκοράρω γκολ. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε αυτούς και τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουάρες κατακτά δια δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια το χρυσό παπούτσι. Χθες, πάντως, στην άνετη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει κάτι που, όπως εξομολογήθηκε, στεναχώρησε τα παιδιά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News