default-image

Συνεχίζεται η κόντρα Κύδωνα και ΑΟΚ Χανιά

Μπάσκετ
Συνεχίζεται η κόντρα Κύδωνα και ΑΟΚ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων του νεοσύστατου ΑΟΚ Χανιά και του Κύδωνα καθώς δε βρέθηκε λύση.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αθλητές που αποχώρησαν το καλοκαίρι από τον Κύδωνα ζητούν τα δελτία του προκειμένου να αγωνιστούν στον ΑΟΚ Χανιά, όμως οι διοικούντες του πρώτου αρνούνται να τους τα δώσουν. Αυτό σημαίνει ότι για τη φετινή αγωνιστική  χρονιά δε θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε κάποιο σωματείο.

Οι καλαθοσφαιριστές που είναι είτε από τα Χανιά, είτε από άλλα μέρη της Ελλάδας και δε θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Κύδωνα έστειλαν χθες επιστολή στα ΜΜΕ επισημαίνοντας τα παρακάτω:

«Με την παρούσα δήλωσή μας, αφενός επικαιροποιούμε την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2016 - 2017) στο τοπικό πρωτάθλημα ανδρών με την ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα, διότι η απόφασή μας αυτή υπήρξε αυτόβουλη, συνειδητή και σχεδόν ομόφωνη, γεγονός που της προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και υποδηλώνει την ομαδική μας διάθεση.

Αφετέρου, πληροφορούμενοι ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των Διοικήσεων του Κύδωνα και του νεοσύστατου αθλητικού ομίλου «Α.Ο.Κ. Χανιά» - κλείνοντας τα αυτιά μας στις φήμες, τις διαδόσεις και τις κουβέντες που γίνονται για μας χωρίς εμάς - θεωρούμε υποχρέωσή μας για μια ακόμη φορά, κατά τρόπο και πάλι συλλογικό και σύννομο, να ζητήσουμε από το Σωματείο, στο οποίο αγωνιστήκαμε και υπηρετήσαμε με αφοσίωση τα προηγούμενα χρόνια, να επικρατήσει, την ύστατη τούτη ώρα, η σύνεση, η λογική και η κοινή μας αγάπη για το άθλημα, του οποίου όλοι επιθυμούμε την ανάπτυξη, να μας επιστρέψει τα δελτία μας και να μας επιτρέψει να αγωνιστούμε ο καθένας από εμάς στην ομάδα που θα επιλέξει, κάνοντας έτσι πράξη τους στόχους και τις αρχές που φέρεται να έχει θέση η καινούρια Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα, για ανάπτυξη του χανιώτικου μπάσκετ, συνεργασία και ευγενή άμιλλα.

Επαναλαμβάνουμε προς τη Διοίκηση του Κύδωνα, αλλά και σε όλους τους τυχόν ενδιαφερόμενους, ότι δεν επιθυμούμε τη ρήξη, ούτε τη δημιουργία κλίματος διχασμού στην κοινωνία των Χανίων, δεν επιθυμούμε να γκρεμίσουμε αλλά να χτίσουμε και ζητάμε μόνο το αυτονόητο δικαίωμά μας, ως ερασιτέχνες αθλητές και σύμφωνα με το νόμο, να αγωνιστούμε ελεύθερα στο αθλητικό σωματείο που θα επιλέξουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News