default-image

Πολεμαρχάκης: Μακάρι να βγει σε καλό η απόφαση

Ποδόσφαιρο
Πολεμαρχάκης: Μακάρι να βγει σε καλό η απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χαρά για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league κράτησε για λίγο στον ΟΦΗ καθώς σήμερα αποφασίστηκε να πάει σε νέα αναβολή με πιθανή έναρξη πλέον την 30ή Οκτωβρίου.

Τη νέα αναβολή σχολίασε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Πολεμαρχάκης επισημαίνοντας: «Εμείς σαν ΟΦΗ θέλαμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε την απόφαση. Μακάρι να βγει σε καλό. Προετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο Ελλάδος και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την Τρίτη».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πολεμαρχάκης μαζί με το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλη Φωτάκη, εκπροσώπησαν το σωματείο στη σημερινή συνεδρίαση.

Η νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Football league (πιθανή ημερομηνία έναρξης στις 30 Οκτωβρίου), αναγκάζει το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ να διαφοροποιήσει το αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Πλέον στον ΟΦΗ, η σκέψη είναι στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, την προσεχή Τρίτη (25/10), στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με βάση το πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό την Πέμπτη (20/10) και από την Παρασκευή το πρωί ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News