default-image

Υψηλό το επίπεδο κολύμβησης στο Ηράκλειο

Σπορ
Υψηλό το επίπεδο κολύμβησης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επίπεδο της κολύμβησης στο Ηράκλειο είναι υψηλό κάτι που φάνηκε και το περασμένο Σάββατο με τη συμμετοχή 30 κολυμβητών- τριών από τους συλλόγους «Αργοναύτες», Δελφίνια», ΝΟΗ και ΚΟΗ, που συμμετείχαν στις μετρήσεις τεχνικής Aquanex της Hellenic Aquatics.

Όπως αναφέρει στη σελίδα του ο οργανισμός που προωθεί κολυμβητές για σπουδές στην Αμερική, η εμπειρία στο Ηράκλειο ήταν εκπληκτική:

«Ο ενθουσιασμός όλων των παιδιών ήταν διάχυτος και με την ανάλυση της τεχνικής τους διαπίστωσαν πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούν τις οδηγίες των προπονητών με ακρίβεια, συστηματικά και διαχρονικά. Είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν πιο παραστατικά και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις επιπτώσεις τόσο κατά την διάρκεια των προπονήσεων αλλά και τις πιθανές εξελίξεις στις αγωνιστικές τους επιδόσεις».

Αφού ευχαρίστησε την διεύθυνση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης και Ρόδου και τον πρόεδρο της Γιώργο Ανδρουλάκη, απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και στις διοικήσεις των συλλόγων που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, σχολιάζοντας:

«Αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν είναι τυχαία η ανάδειξη κολυμβητών υψηλού επιπέδου από αυτούς τους συλλόγους».

Σημειώνεται επίσης η καθοριστική συμβολή των γονέων των κολυμβητών που συμμετείχαν αλλά και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία και τον ενθουσιασμό τους σε όλη την διάρκεια του προγράμματος. Η Hellenic Aquatics έχει προγραμματίσει ημερίδες μετρήσεων τεχνικής Aquanex στην Αθήνα αλλά και σε επιλεγμένες πόλεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News