Αθλητισμός

Στραματσόνι: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε

Mε  τους βαθμούς θέλει να επιστρέψει από το Βέλγιο ο Παναθηναϊκος που αύριο στις 20:00 αντιμετωπίζει στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Αντρέα Στραματσόνι αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το ματς της Πέμπτης και είμαι σίγουρος πως μετά από αυτά τα ματς με τη Σταντάρ θα ξέρουμε το μέλλον μας στο Europa League. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε με βαθμούς στην Ελλάδα, για να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Όλοι στην ομάδα μιλήσαμε και περιμένουμε αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δυσκολέψουμε την αντίπαλο. Η Σταντάρ στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση για να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Την Κυριακή χάσαμε μια καλή ευκαιρία να παραμείνουμε πρώτοι και είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσουμε. Περιμένω μια καλή απόδοση από όλους και είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς. Το αποτέλεσμα με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν και η σεζόν είναι μεγάλη. Πιστεύω πως δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος».

Όταν ρωτήθηκε από Βέλγο δημοσιογράφο για το πώς θα δυσκολέψει η ομάδα του τη Σταντάρ και αν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της στις στημένες φάσεις, απάντησε: «Ξέρουμε πώς παίζει η Σταντάρ. Παίζει πολύ επιθετικά, συνήθως με δύο σέντερ φορ και δύο επιθετικούς πλάγιους. Ίσως ακόμη να μην βρήκαν ακόμη την ισορροπία. Ξέρω πολλούς παίκτες τους καλά, όπως τον Μπελφοντίλ και τον Ντοσεβί. Εμείς έχουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Απέναντι στον Άγιαξ και τη Θέλτα κάναμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς. Για μένα το να δυσκολέψουμε τη Σταντάρ σημαίνει να γυρίσουμε στην Αθήνα με βαθμούς».

Όσο για το αν περιμένει κλειστό ή ανοιχτό ματς: «Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μας, όσο και για τη Σταντάρ. Περιμένω δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να νικήσουν και η Σταντάρ θα έχει έξτρα ενέργεια από την παρουσία των φιλάθλων της. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διεθνής και διαθέτει παίκτες με πείρα σε τέτοια ματς. Ξέρουμε τι θα κάνουν και περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς».

Σχόλια