default-image

Tα μίτινγκ του κλειστού στίβου

Σπορ
Tα μίτινγκ του κλειστού στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εννέα μίτινγκ κλειστού στίβου θα γίνουν υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου καθώς ανήκουν στην σειρά EA Indoor Permit πράγμα που σημαίνει ότι οι επιδόσεις θα αναγνωρίζονται σε περίπτωση που υπάρξει επίτευξη ορίων.

Η σειρά των αγώνων θα ξεκινήσει από το Λασναμάε της Εσθονίας στις 3 Φεβρουαρίου με τα σύνθετα, ενώ μία μέρα αργότερα διεξάγονται τα RIG Games στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

Στις 10 Φεβρουαρίου έχει μίτινγκ στο Λιντζ της Αυστρίας και το Τόρουν της Πολωνίας, ενώ μια μέρα αργότερα, σειρά παίρνει η Γάνδη στη Βελγιο.

Στις 12 Φερβουαρίου στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας στις 5 Φεβρουαρίου με το μίτινγκ επί κοντώ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί. Εκεί θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή καθώς σίγουρα θα κληθεί ο Κώστας Φιλιππίδης, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και η Νικόλ Κυριακόπουλου. Δεν αποκλείεται φυσικά να αγωνίστούν και άλλοι Έλληνες, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα της Στεφανίδη (άλλωστε δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία).

Επόμενη στάση, είναι το γκαλά της Οστράβα στις 14 Φεβρουαρίου και στις 17 το Athletics Cup της Κωνσταντινούπολης και το Pedros Cup στο Λοντζ της Πολωνίας.

Τελευταίο μίτινγκ πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, είναι αυτό της Μαδρίτης στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News