default-image

Ξεχωρίζει απόψε το Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι

Ποδόσφαιρο
Ξεχωρίζει απόψε το Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 21.45 διεξάγεται το δεύτερο μέρος της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και φυσικά το ματς που δεσπόζει είναι το Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι.

Την επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Camp Nou" μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο OTE Sport 2 HD, ενώ στο άλλο ματς του 3ου ομίλου η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Σέλτικ, επιστρέφοντας στην πόλη που έχει ζήσει τον εφιάλτη!

Η Νάπολι δεν αποκλείεται να γράψει ιστορία απόψε για το Champions League, καθώς αν νικήσει την Μπεσίκτας και δεν υπάρξει νικητής στο Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα, τότε θα γίνει η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει πρόκριση από την 3η αγωνιστική!

Το ρεκόρ των σερί εντός έδρας νικών θέλει να διευρύνει η Μπάγερν, καθώς αν αποτύχει κόντρα στην Αϊντχόφεν, τότε για είναι η 4η σερί αποτυχία και μάλλον ο Κάρλο Αντσελότι θα αναγκαστεί να μιλήσει για κρίση.

Μία ακόμη μαγική ποδοσφαιρική βραδιά προμηνύεται στα κανάλια του OTE TV, όπου υπάρχει η επιλογή "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1HD για αυτούς που θέλουν άμεσα να δουν κάθε γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News