default-image

Κετσπάγια: Ούτε ο Μουρινίο δεν θα μπορούσε

Ποδόσφαιρο
Κετσπάγια: Ούτε ο Μουρινίο δεν θα μπορούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Ο Γεωργιανός τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αποκάλυψε ότι ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά κανείς δεν είχε τα κότσια να τον στηρίξει, έκανε λόγο για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, ενώ άφησε αιχμές και για τη διοίκηση, τονίζοντας ότι ούτε ο Μουρίνιο με 200 εκατ. ευρώ μπάτζετ, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει έργο σε τρεις μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Εδώ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει. Τελειώσαμε. Μας είπαν πως τελειώνει η συνεργασία μας. Πρέπει να ευχηθούμε στην ομάδα να φτάσει εκεί που οραματίζεται. Και εμείς τότε θα χαρούμε, γιατί θα ξέρουμε πως έχουμε βάλει ένα λιθαράκι. Δυστυχώς είναι αυτό που είχα πει. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Το μόνο που έμεινε, ήταν να πιούν το αίμα μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχω παίξει και ποδόσφαιρο και ως ποδοσφαιριστή με βοήθησε να φτάσω ψηλά. Αλλά είχα τον χρόνο και να δείξω τι αξίζω. Εδώ ζητάνε κάτι απίστευτο σε τρεις μήνες. Ούτε ο Μουρίνιο που ξοδεύει 200 εκατομμύρια, δεν μπορεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, να κάνει αυτά που θέλει ο κόσμος. Μόνο σε τρεις μήνες.  

Έχω καθαρή την συνείδηση μου. Κάναμε αυτά που μπορούσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου. Κάναμε καλή δουλειά. Είμαστε δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή και έχουμε παίξει και ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό που μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Δυστυχώς για εμάς χάσαμε. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω».

- Νιώθετε αδικημένος απ' τη στήριξη που σας παρείχε η διοίκηση;

«Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων. Εσείς θα πρέπει να το πείτε. Εμένα με πληγώνει που κάποια πράγματα γράφτηκαν και μπορείς να πεις ότι είναι κατευθυνόμενα. Κάποιος ήθελε να γραφτούν αυτά. Παρά όμως αυτές τις αντίξοες συνθήκες, η ομάδα είναι εδώ. Αφήνουμε την ομάδα να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Έχει περάσει κι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Θέλουμε και εμείς να πετύχει η ομάδα. Αν πετύχει θα χαρούμε. Και εμείς έχουμε κάνει κάτι γι αυτή την ομάδα».

- Πιστεύετε πώς ήταν προαποφασισμένη αυτή η απόφαση;  

«Εγώ πήγα και τους είπα πως φεύγω μετά τον Ολυμπιακό. Γιατί έβλεπα πως υπήρχε βομβαρδισμός από τους δημοσιογράφους, αντί να γράψουν τις αλήθειες. Ήθελα να δώ αντίδραση από την ομάδα. Πως είμαι προπονητής και με στηρίζουν. Όταν πάει κάτι στραβά, όλοι κρύβονται, αλλά ποιος έχει τα κότσια να πει ότι στηρίζουμε τον προπονητή; Μήπως περίμεναν πως θα χάναμε και στην Λάρισα και θα ήταν πιο εύκολο; Διότι είδα και αντιδράσεις από ανθρώπους που δεν χάρηκαν που κερδίσαμε. Και κερδίσαμε με την αξία μας. Παίξαμε επτά Έλληνες παίκτες. Και είναι αυτό που μας ζήτησαν. Είχαμε εφτά Έλληνες παίκτες και μετά μπήκαν άλλοι δυο. Πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν τελικά. Πρωτάθλημα; Να παίζουν Έλληνες; Να παίζουν ξένοι; Να παίζουν "Aliens";

Εγώ είμαι χαρούμενος, επειδή δουλέψαμε καλά με τα παιδιά και είχαμε όρεξη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Αφήνουμε την ομάδα στην δεύτερη θέση. Περιμένουμε αυτός που θα έρθει, να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη θέση».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News