default-image

Προπονούνται και αναμένουν, προς Ριζούπολη με Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Προπονούνται και αναμένουν, προς Ριζούπολη με Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν πλέον την προετοιμασίας τους με… ένταση πρωταθλήματος, αναμένοντας ταυτόχρονα τις οριστικές εξελίξεις από την αυριανή συνεδρίαση της Football League. Όπως όλα δείχνουν εκεί θα κριθεί αν τελικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το Σάββατο, όπως έχει ανακοινωθεί, ή όχι.

Πάντως, ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του, ούτως ή άλλως… φορτσάρουν καθώς την Τρίτη 25 Οκτωβρίου υπάρχει η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας. Μάλιστα, αλλαγή έδρας θα προκύψει όπως όλα δείχνουν, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Ριζούπολη και όχι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αιτία, είναι το γεγονός ότι στις 26/10 θα γίνει στη Νέα Σμύρνη το ματς Πανιώνιος-Λεβαδειακός και σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται να γίνουν δύο αγώνες στο ίδιο γήπεδο σε ένα 24ωρο.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Φαζός, Ροβίθης, Τουγλής και Κοντογιάννης συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά με αυξημένη ένταση. Μάλιστα, στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι κάποιοι εξ αυτών θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα σύντομα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News