default-image

Δράση για το Champions League με σημαντικά παιχνίδια

Ποδόσφαιρο
Δράση για το Champions League με σημαντικά παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στη δράση σήμερα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στους ομίλους 5 ως 8, για το "κλείσιμο" του πρώτου γύρου. Μπορεί να λείπει το μεγάλο ντέρμπι από το πρόγραμμα, όμως υπάρχουν παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στον 5ο όμιλο, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ρευστή και οι αναμετρήσεις μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Μονακό και η Λεβερκούζεν την Τότεναμ, με τους δύο φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοπορία στο γκρουπ.

Στον 6ο όμιλο, τα φαβορί θα έχουν την ευκαιρία να... ανοίξουν τη διαφορά. Η Ρεάλ υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ η Ντόρτμουντ έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Λέστερ στον 7ο όμιλο έχει τη δυνατότητα σχεδόν να "καθαρίσει" με την υπόθεση "πρόκριση", καθώς σε περίπτωση νίκης στην έδρα της κόντρα στην Κοπεγχάγη θα φτάσει τους 9 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι, Μπριζ και Πόρτο αναζητούν τη νίκη για να μπουν στο... κόλπο της πρόκρισης.

Το ματς της βραδιάς γίνεται στο γήπεδο της Λιόν, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τη Γιουβέντους (με διπλό είναι και με τη... βούλα φαβορί), ενώ δύσκολη αποστολή έχει η Σεβίλλη στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά όμιλο:

Σήμερα (21:45)

5ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μονακό

6ος όμιλος

Σπόρτινγκ Λ.-Ντόρτμουντ

Ρεάλ Μ.-Λέγκια

7ος όμιλος

Λέστερ-Κοπεγχάγη

8ος όμιλος

Ντιναμό Ζ.-Σεβίλλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News