default-image

Ευχαριστώ και συγνώμη από το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Ευχαριστώ και συγνώμη από το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και η νίκη του επί του Άρη το περασμένο Σάββατο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» πιστοποίησε ότι η φετινή χρονιά θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Σημαντικό ρόλο στη νίκη επί του Άρη έπαιξε και η παρουσία του κόσμου. Μάλιστα η ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ  εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους.  Παράλληλα ζητά συγνώμη για την καθυστέρηση που υπήρξε πριν τον αγώνα στο άνοιγμα των θυρών και την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλαθλοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

« Η πρεμιέρα της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ήταν απολύτως θετική, πραγματοποιώντας μία μεγάλη νίκη επί του Άρη για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας πιστώνεται στον κόσμο μας, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του για ακόμη μία σεζόν. Ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των θυρών πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι φίλοι μας, αλλά και να υποσχεθεί πως κάτι παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί».

Φωτογραφία: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News