default-image

Ικανοποίηση για τη 1η νίκιη και τον κόσμο στον ΟΦΗ (video)

Μπάσκετ
Ικανοποίηση για τη 1η νίκιη και τον κόσμο στον ΟΦΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε νικηφόρα την αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής του μπάσκετ, όμως κυρίως έδειξε να ξανακερδίζει τον κόσμο του, ο οποίος γέμισε το κλειστό του ΒΑΚ και οι οργανωμένοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Αναφερόμενος στο χθεσινό πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου ο Γιάννης Κόκκινος επισήμανε:  «Συγχαρητήρια στον Νίκο Χρυσόγελο για την καλή εμφάνιση της ομάδας τους, η οποία φάνηκε ότι ήταν καλοδουλεμένη. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου καλές αμυντικές αντιδράσεις στο παιχνίδι της Νίκης. Αυτό το διορθώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε. Έχουμε έμπειρα παιδιά όπως ο Ξενάκης, ο Αγαπιάδης και ο Μαϊστρέλης. Κολλήσαμε λίγο στη ζώνη που έπαιξε η Νίκη στην τελευταία περίοδο και μέχρι να βρούμε τις λύσεις είχαμε πρόβλημα. Αποφύγαμε όμως στην άμυνα μας να γυρίσει η Νίκη το σκορ και έτσι πήραμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε πως «τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι. Όσο περνάει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για την βοήθεια. Βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε και να τους έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια συνέχεια κοντά μας».

Ο Κώστας Αγαπιάδης εκπροσωπώντας τους παίκτες είπε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη. Ξεκίνησε ένα δύσκολο πρωτάθλημα κι εμείς είμαστε μία νέα ομάδα με νέα παιδιά που πλαισιώνονται από 2-3 πιο έμπειρους. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε τη χημεία μας. Ζήσαμε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και αυτό ακριβώς θέλουμε από τον κόσμο μας στα εντός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να τον φέρουμε ξανά στο γήπεδο. Στην αρχή ήμασταν αγχωμένοι και δεν είχαμε την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε μπροστά σε τόσο κόσμο. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Έχω φοβερή εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και φτάσαμε στη νίκη παρά το άγχος».

Αναφερόμενος στον κόσμο τόνισε: «Είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε με τον κόσμο, ο οποίος βλέπει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Ο ΟΦΗ δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Εμείς οι παίκτες τα έχουμε όλα από τη διοίκηση και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και θέλουμε να συνεχιστεί αυτό. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα».

Ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου, Νίκος Χρυσόγελος έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Γιάννη Κόκκινο και στη συνέχεια είπε: «Ο κόουτς έχει αναλάβει δύσκολη αποστολή: να ξαναφέρει τον ΟΦΗ στις κατηγορίες που ανήκει με βάση την ιστορία του. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ στο παιχνίδι, όμως έχουμε πολύ μικρούς σε ηλικία παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έπαιξαν για τη νίκη. Για εμάς θα ήταν μεγάλο βήμα ένα ενδεχόμενο διπλό , όμως ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλά. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα προσπαθήσουμε να την ανταποδώσουμε στο β' γύρο».

Ο αρχηγός της Νίκης Αμαρουσίου,  Βασίλης Κοντογιάννης, είπε από την πλευρά του: «Ήταν δύσκολη πρεμιέρα για εμάς σε μία «καυτή» έδρα με πολύ όμορφο κοινό. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κατεβήκαμε με 10 παίκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, φορτωθήκαμε με φάουλ και ήταν δύσκολο στο β' ημίχρονο να αντέξουμε την πίεση του αντιπάλου μας, ο οποίος νίκησε δίκαια. Θεωρώ, όμως ότι έγινε ένα ωραίο ματς».

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News