default-image

Δολοφόνησαν την 15χρονη κόρη του Τάισον Γκέι

Σπορ
Δολοφόνησαν την 15χρονη κόρη του Τάισον Γκέι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνά ο Τάισον Γκέι. Ο Αμερικανός σπρίντερ έχασε την κόρη του σε ηλικία 15 ετών, καθώς έπεσε νεκρή από σφαίρα στο λαιμό έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Κεντάκι. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 100 μέτρων βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ακόμα έχουν γίνει λίγα πράγματα γνωστά για το πώς βρέθηκε η κόρη του, Τρίνιτι, έξω από το ρεστοράν Cook Out στις 04:00, όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί μεταξύ επιβαινόντων σε δυο αυτοκίνητα.

Η Αστυνομία είναι κατηγορηματική, ότι η κοπέλα δεν είχε σχέση με το επεισόδιο και ότι απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, όπου και δέχθηκε μια σφαίρα στο λαιμό και εξέπνευσε περίπου μια ώρα μετά. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Η Τρίνιτι Γκέι ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και ήταν μια πολύ καλή σπρίντερ στο Lafayette High School. Δυστυχώς, το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ πρόωρα και τόσο μα τόσο άδικα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News