default-image

Νικητής ο ΠΟΑ με Ζωνιανά στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Νικητής ο ΠΟΑ με Ζωνιανά στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα, αφού και οι δύο ομάδες ξεκούρασαν πολλούς βασικούς παίκτες, ο ΠΟΑ νίκησε με 2-1 τον Ερμή Ζωνιανών στο Ατσαλένιο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, όπου καλείται να παίξει εκτός έδρας με τον νικητή του ζευγαριού Ηλυσιακός - Ιωνικός (2-2 σε εξέλιξη).

Ο Ερμής Ζωνιανών προηγήθηκε στην εκπνοή του α' ημιχρόνου με γκολ του Δομήνικου Πλουσή ενώ σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη απόδοση. Ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά στο β' ημίχρονο και αφού ισοφάρισε με τον Αμπντουραχμάνι στο 47', ήρθε γρήγορα και το 2-1 με εντυπωσιακό γκολ του Σταθόγλου, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Ματαλιωτάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Γενιτσαρίδης, Βρεττός, Πετράς, Αμπντουραχμάνι, Χαρίτος (61' Μπουτσάκης), Σταθόγλου (75' Γιαννόπουλος), Φραγκιαδάκης (69' Σακλαμάκης).

Ερμής Ζωνιανών (Γ. Πετράκης): Ανδρεαδάκης, Γεμιστός, Γιακουμάκης, Λαδιανός (46' Χριστοδούλου), Λογοθέτης, Μέμος, Πλουσής Β. (78' Σκουτέλης), Πλουσής Δ., Προβυδάκης, Σεχολάρι, Χατζηβασίλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News