default-image

Παράσχος: Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα

Ποδόσφαιρο
Παράσχος: Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διαιτησία αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα του Πλατανιά από τον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και όπως είπε: «Είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάω για τη διαιτησία αλλά νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε η διαιτησία. Τόσο του διαιτητή όσο και των βοηθών. Τι ν' αναφέρω ρε παιδιά, τις φάσεις... Στο 2ο λεπτό μας κόβει με οφ σάιντ, το πέναλτι του Γιακουμάκη, την αδικαιολόγητη αποβολή του Στάθη... Ακόμα και η πρώτη κάρτα του Στάθη άμα το δείτε στο βίντεο δεν υπάρχει ούτε κάρτα ούτε τίποτα. Απέναντι σε μια ομάδα που είχε φοβερό άγχος, νομίζω ότι στο α' ημίχρονο εκτός από τη φάση του Μάσα δεν μπόρεσαν να μας κάνουν άλλη ευκαιρία.

Νομίζω ότι όσο πήγαινε το παιχνίδι κι όσο περνούσαν τα λεπτά και βάραιναν τα πόδια των παικτών του Αστέρα θα γινόταν (το παιχνίδι) πάρα πολύ ανοικτό και θα μπορούσαμε κιόλας να κερδίσουμε! Δυστυχώς με την αποβολή κι από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες το παιχνίδι γύρισε κι έτσι υπεστήκαμε μία ήττα η οποία πραγματικά δεν την αξίζουμε», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τη φάση που φωνάζει ο Αστέρας για πέναλτι: «Εντάξει... ευχαριστώ πολύ. Μετά το 1-0, όντως, μπορούσε να το δώσει, ένα πέναλτι. Από εκεί και πέρα όμως έγιναν πιο μπροστά οι φάσεις. Ας γινόταν το αποτέλεσμα... 0-1 και θα σας έλεγα εγώ μετά αν θα έδινε το πέναλτι ή δεν θα το έδινε! Τι να το κάνουμε ρε παιδιά, αυτές δεν είναι διαιτησίες. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρό μας. Τα μηνύματα όλης της εβδομάδας δυστυχώς επαληθεύτηκαν. Αυτά θέλω να πω, γεια σας!».

Φωτογραφία: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News