default-image

Πρώτη ήττα για τον Πλατανιά στην Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Πρώτη ήττα για τον Πλατανιά στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Super League γνώρισε ο Πλατανιάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 7η αγωνιστική.

Οι Χανιώτες βρέθηκαν μπροστά σε έναν αποφασισμένο αντίπαλο, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη μετά τα άτυχα πρώτα αποτελέσματα και την πήρε επικρατώντας με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις. Στο 55' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Στάθης χτύπησε με τον αγκώνα του τον Σελίμο σε διεκδίκηση της μπάλας και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα.

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω, ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 64' άνοιξε το σκορ. Ο Γιαννούλης επιχείρησε το σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής, ο Σωητρίου έδιωξε την μπάλα, που έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Βάντερσον, χτύπησε στο σώμα του Βραζιλιάνου αμυντικού και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού, κατέληξε στα δίχτυα, για το 1-0.

Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα της Τρίπολης, η οποία διπλασίασε τα τέρματά της στο 84' με κοντινό πλασέ του Νίκου Καλτσά μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου.

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Ιγκόρ, Σεφίλ, Μπέρτος, Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (56' Ν. Φερνάντες), Γκοντό (62' Ιωαννίδης).

Πλατανιάς (Παράσχος):  Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (85' Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (64' Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (78' Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News