default-image

Προτείνει Γραμμένο για πρόεδρο κοινής αποδοχής ο Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Προτείνει Γραμμένο για πρόεδρο κοινής αποδοχής ο Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραχώρησε στο Ράδιο Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Για άλλη μια φορά τόνισε την πάγια θέση της Ένωσης Ηρακλείου ότι «ποτέ δεν είναι αργά για να πάμε σε μία διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ» και σε ερώτηση αν θεωρεί πιο κατάλληλο για την προεδρία τον κ. Βαγγέλη Γραμμένο δήλωσε:

«Βεβαίως και θεωρώ τον κύριο Γραμμένο τον πλέον κατάλληλο σε μια τέτοια προσπάθεια. Όχι μόνο για την ηγεσία μία προσωρινής διοίκησης όπως θέλει η FIFA αλλά και για την ηγεσία μία μόνιμης συναινετικής λύσης για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ασφαλώς και υπάρχουν και άλλα αξιόλογα πρόσωπα, τα οποία δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Είναι δεδομένο όμως ότι ο κύριος Γραμμένος διαθέτει την εμπειρία και το ήθος για να ηγηθεί σε μία λύση κοινής συναίνεσης και να οδηγήσει το προβληματικό ποδόσφαιρο σε ένα καλύτερο αύριο. Επίσης υπάρχουν ικανοί παράγοντες και στις δύο παρατάξεις που θα μπορούσαν να μετέχουν σε μία διοίκηση συναίνεσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News